torsdag 5. mai 2011

3ÅRS FEIRING MED BARNEHAGE GRUPPEN

I dag hadde vi barnehagegruppen til mini på 3 årsdags-feirings-besøk på formiddagen. Det var utrolig kjekt! Vi er så heldige at vi bor i gåavstand til barnehagen og de kunne derfor ta turen hjem til oss. Iom at jeg nå er i permisjon hadde jeg mulighet til å gjøre dette på dagtid. Det kan virkelig anbefales! Gruppen til mini er overkommelig i antall, det er nok voksne fra barnehagen med og reglene som gjelder i barnehagen gjalt også her. Slik at selv en høygravid mamma kan tydeligvis klare dette.

Her inspiseres festbordet før gjestene kommer. 

Det eneste jeg var litt bekymret for var hvordan mini reagerte på at hennes to "verdener" kolliderte på en måte. Men etter flere samtaler om at alle måtte få låne leken hennes og hverken skulle ødelegge eller ta dem med hjem gikk det veldig fint. 
På menyen stod innebakte kalkun og kylingspølser, diverse grønnsaker med dip, smoothie, hjemmelaget is av joghurt og frosne bær og ferske jordbær. Barnehagen har sukker forbud og ønsker å kjøre en sunn linje også når det er bursdag. Det synes jeg er bare bra! Maten falt nok i smak for det ble helt stille rundt bordet og de SPISTE. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar