søndag 8. mai 2011

MINI GRYTEKLUTER

Mens vi venter på lillebror har jeg gått løs på kurven med restegarn. For meg er det beroligende å ha noe å holde på med. Det trengs akkuratt nå for jeg venter VELDIG...

Denne gangen resulterte dykket i restegarnet i grytekluter til lekehytten vi holder på å innrede. Der går det mye i rosa og blått. Jeg har strikket gryteklutene i dobbelt garn av diverse tynne garn jeg hadde. La opp ca 20 masker på pinne nr 4 og strikket 20 riller. Da trengte jeg god under et nøste på et par med grytekluter.

Her også  prøvd meg på en hekkle kant og hemper. Helt sikkert ikke slik som farmor ville gjort det. Men øvelse gjør mester og jeg tror jeg hadde gått en G i det minste av håndarbeidslærerinden.

1 kommentar:

  1. Saa flink du er! Jeg kan kan bare strikke "att og fram".

    Jeg var paa födselskurs, akkupunktur og etterkontroll hos Mammastork. Kjempeflotte damer! Ellers gikk jeg hos den kommunale jordmoren og var veldig fornöyd med det ogsaa. Naar har du termin!? Kan vel skje naar som helst naa!

    Som du kanskje har sett har jeg faatt teakbordet inn i stua og jeg er saa fornöyd! Var paa markedet paa Nytorget i gaar og jammen var det mye fint der! Skal si fra om jeg vet om noen flere loppiser i omraadet her, men akkurat naa er du vel kanksje mer opptatt med andre ting enn akkurat det...

    Hei saa lenge (og lykke til om noe skulle skje veldig snart:))

    SvarSlett