torsdag 24. juni 2010

OVERMODNE BANANER = DIGG KAKE!

Rester fra St.Hans feiring ved Emmaus stranden i går. Da er det helt greit for "hu mor" å ha hjemmekontor :-) Denne kaken er utrolig god dagen-der-på. Det går mye bananer her hjemme. men ingen liker dem når de er blitt brune og da er de geniale til kake. Kaken ser gjerne ut som noe graps men er utrolig god!
Takk til super kokken Bill Granger!

CHOCO BANANA BREAD
250 gr siktet hvete eller spelt mel
2 ts bakepulver
125 gr sm margarin eller smør
250 gr sukker eller fruktose (jeg bruker ofte 2/3 av denne mengden)
4 moste modne bananer
2 egg
1 ts vanilje sukker
175 gr hakket mørksjokolade

Bland alt og ha røren i en brødform. Stekes på 180 grader i ca 1t og 15 min. Ønsker du å bruke vanlig kakeform  prøver du deg frem og kutter på steketiden.

3 kommentarer:

  1. Takk! Akkurat det jeg trengte idag - vi har en hel klase brune hjemme... Nå blir det dessert :)

    SvarSlett
  2. Hei!
    Så i foreldremanualen at du ønsker å kjøpe bøker fra paumes. Se vår nettbutikk www.tamo.no
    Mvh Tamo

    SvarSlett
  3. Takk for tipset, de ser kjempe flott ut!

    SvarSlett