fredag 4. november 2011

"FAMILIESIRKUSBOKEN"

I leting etter en aktivitetsbok for familier fant jeg denne bloggen - Familiesirkus.  Den er forfattet av denne festlige gjengen på bildet og inneholder mange gode tips for barne familier. Til min store glede ser jeg de i er ferd med å gi ut bok. "Familiesirkusboken - en bok med massevis av inspirasjon for hele familien." Den kommer til våren. Jeg gleder meg!

I mellomtiden vil jeg anbefale å sjekke ut bloggen deres. Du finner helt sikkert noe som inspirer deg der også. Fortsatt god helg!

2 kommentarer:

  1. Hei. Vil bare gi deg et tips om en side som gjør hverdagen enklere for alle i hele Norge; www.stromvalget.no – der kan du finne den billigste strømleverandøren som passer din husholdning, beliggenhet og forbruk. Den bytter strømleverandør gratis for deg også. Kjempe enkelt og ingen skjulte gebyrer eller lignende. Flere hundre har allerede byttet via denne siden - prøv du også, og spre gjerne ordet videre via denne praktiske bloggen :-)

    SvarSlett
  2. God morgen, du :o) Jada morgenfriskisjoggiss eller ikke - heeeerlig å være hjemme igjen, I love Paris - But I love home too!! ;o) Sees snart! Klem!

    SvarSlett