torsdag 14. juli 2011

DEN ÅRLIGE SOMMER SAMLINGEN

I går hadde vi den årlige sommer samlingen med en gjeng småbarns familier her inne på hytten. Det går alltid skikkelig vilt for seg med både knall og fall, småkrangling om "min" og "din" og sukker kick. Ting flyter rundt over alt, det blir snakket kun i halve setninger og kaffen hele tiden kald. Men du så kjekt det er! Som vanlig hvert år blir været strålende og vi tar ut all energi både barn og voksne.
Dette er ingen dag for gourmet kokkelering og utforskning av nye retter. Det er opp igjennom årene blitt prøvd ut litt diverse mat, men i år tror jeg vi har funnet vinneren - reker. Det enkleste en kan diske opp med til mange på en sommerdag hvor de voksne må spise litt på skift. Barnene fikk innebakte horn med ost og skinke. Det fungerte også rimelig bra selv om det er alltid noen som "ikke liker". Da er det bare å dra frem skive med leverpostei ol.

Det er alltid en familie som får oppgaven med å ta med kaffe mat til alle i dette spleise laget. Men jeg tror alle er livredde for ikke å få nok slik at vertskapet sitter nå igjen med et hav av godsaker.


Det anbefales å samle folk og bare la det stå til.
Takk for en kjempe kjekk dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar