tirsdag 7. juni 2011

TIL INNTEKT FOR GREAT ORMOND STREET HOSPITAL FOR CHILDREN


The Cupcake Ward Cookbook’ er  laget av 12 år gamle Georgie Sussman. Georgie ville gjerne samle inn penger til Great Ormond Street Hospital Children’s Charity da en god venninne av henne, Lucy, ble behandlet på det anerkjente sykehuset i London. Ideen var i utgangspunktet at hun skulle lage en kokebok og selge til sitt eget nettverk med så ble det altså til denne boken som inneholder 90 deilige dessert oppskrifter. 
Oppskriftene har hun fått av venner og kjente, samt en god dose kjendiser som f.eks. Nigella Lawson, Raymond Blanc, Antony Worral Thompson, Sophie Dahl, Gino d'Acampo, Richard E Grant, Mel C, Patsy Kensit, Amanda Holden, Delia Smith and Pixie Lott. 
Great Ormond Street Hospital behandlet min mann i barndommen for akutt leukemi uten at han sitter igjen med store og problematiske varige men. Så jeg er evig takknemlig til overfor dette sykehuset og innsatsen de gjør for tusenvis av familier med alvorlig syke barn fra mange deler av verden. Georgie sitt tiltak er i tillegg utrolig rørende. Jeg har gitt denne boken i gave mange ganger. 


Boken bestilles her

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar